SMS Kredi

SMS Kredi :

SMS Kredinë mund ta përdorni për nevojat tuaja të menjëhershme por edhe për të realizuar ndonjë nga dëshirat tuaja. Për të aplikur për kredi deri në 3,000 EUR, ju mund të dërgoni SMS në numrin e telefonit 50066 duke shënuar numrin personal, emrin mbiemrin dhe vlerën e kredisë dhe brenda dy orëve do të parakualifikoheni.

Gjithashtu, mund të aplikoni edhe për kredit kartelë duke shënuar numrin personal, emrin mbiemrin dhe tekstin Kredit Kartelë.

 

Kushtet e Kredisë:

Maturimi i kredisë:

Deri në 5 vjet

Shuma maksimale e kredisë:

Deri në 3,000 euro

Garanci:

Nëse paga kalon përmes BKT-së pa garantues, për klientët e bankave tjera duhet një garantues

Mosha:

21-65

 

Dokumentacioni bazë që kërkohet për aplikim për SMS Kredi:  Letërnjoftim valid,  kontratë pune,  dhe  qarkullim  i  llogarisë  bankare.  Për  garantuesin  vlejnë  dokumentet  e  njëjta.

 

 

*Dega mund të kërkojë dokumente shtesë.
Banka Kombetare Tregtare copyright 2018
Qendra Kontaktuese +383 (0) 38 666 666 : Harta : Kontakt
Web Kredi
Na gjeni edhe nė:
Banka Kombėtare Tregtare Kosovė Sh.A. – merr pjesė detyrueshėm nė Fondin e Sigurimit tė Depozitave tė Republikės sė Kosovės.